Termeni si conditii

Despre www.gilcafe.ro:

www.gilcafe.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor listate pe site. Achiziția produselor se face pe bază comenzilor făcute online sau telefonic. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si Condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Gil Cafe își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasita accesând această pagină.


Metode de plata

1. Plata in sistem ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. Plata se va face catre curierul care va livreaza produsul comandat.

2. Transfer bancar
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare pentru efectuarea platii prin instrumente bancare. Livrarea comenzii se va face doar dupa primirea doar dupa confirmarea platii.


3. Plata la sediu
Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator sunt prelucrate exclusiv in scopul oferirii a serviciilor gilcafe.ro in conditii de securitate.
Prin completarea formularului de inregistrare de pe gilcafe.ro, utilizatorul declara ca isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite de catre administratorii gilcafe.ro in urmatoarele scopuri: prelucrarea comenzilor, transmiterea de mesaje promotionale sau de tip administrative, preluarea clientului in baza de date.
In cazul platilor online, gilcafe.ro nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dvs.


Date contact

GIL CAFE SRL
Sediu social: sos. Bucium nr. 71 Iasi
Punct de lucru: bld. Poitiers nr 2 Iasi
Telefon: 0232230051
E-mail: info@gilcafe.ro
Numar Registrul Comertului: J22/163/2001
CUI: RO13723115