Despre noi

S.C. GIL CAFE S.R.L., cu sediul în Iaşi, Bld. Poitiers nr. 2, societate comercială cu capital integral privat, şi-a început activitatea în anul 2000 când în România piaţa de vending se afla la începuturile sale, astfel devenind un promotor, dar şi un reprezentant de marcă al acesteia în zona Moldovei. Odata cu trecerea timpului, activitatea societatii Gil Café s-a structurat pe urmatoarele departamente: productie cafea, inchirieri si vanzari automate de cafea si bauturi calde pentru domeniile vending si HoReCa si service. In prezent societatea detine aproximativ 900 de automate de cafea care acopera toata zona Moldovei. Evolutia de exceptie demonstreaza eforturile societatii de a-si satisface colaboratorii prin oferirea unor servicii profesionale, de inalta calitate. La baza acestora sta o politica de preturi si deservire adaptata fiecarui client. Cu ajutorul unei echipe tinere si bine pregatita, GIL CAFE şi-a propus să-şi perfecţioneze continuu serviciile pentru a-şi păstra binemeritatul loc câştigat pe piaţa automatelor pentru prepararea cafelei şi a băuturilor calde din zona Moldovei.

Activitatea principală a companiei este cea de închiriere a automatelor pentru băuturi calde, activitate completată perfect de cele ale departamentelor de service pentru automatele de băuturi calde şi de distribuţie de cafea boabe şi produse solubile vending (zahăr, pahare, palete). Compania şi-a perfecţionat în mod constant serviciile pentru a satisface cerinţele din prezent, astfel încât a fost necesara crearea unui parc auto. După aproximativ 5 ani de activitate în acest domeniu, s-a impus dezvoltarea pe partea de producţie  prin achizitia unui cuptor Probat G 120, din necesitatea de a controla cat mai bine calitatea produselor şi a serviciilor oferite. Cafeaua verde provine direct de la tarile originare reprezentative pe piata cafelei, respectiv Brazilia, Columbia, Etiopia, India, Indonezia, Guatemala, Kenya si altele. Controlul calităţii cafelei fiind astfel realizat, am facut demersurile necesare de completare a ofertei noastre cu produsele solubile Satro (lapte granulat, ciocolată caldă, ceai de lămâie şi mentă, cafea solubilă, supă solubilă) de o calitate superioară.

Departamentul de închiriere este în mod natural completat cu succes de cel de vânzare de automate pentru băuturi calde. Acesta pune la dispoziţia clienţilor săi automate vending din gama Saeco, precum şi alte automate de cafea vending  achiziţionate de la compania de talie mondială Rhea Vendors (XX-OC, Barista, XS, XM, XL, Sagoma, Luce Silver Edition), companie specializată în fabricarea de astfel de aparate.

Departamentul service, prin personalul tehnic calificat şi cu o bogată experienţă în domeniu, asigură asistenţa tehnică pentru întrega gamă de aparate SAECO, Rhea Vendors, Flymax si Necta Zenith, atât în perioada de garanţie cît şi post garanţie. Activitatea de service se desfăşoară în atelierele proprii sau la sediul beneficiarului, în funcţie de gravitatea problemei constatate. Pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp posibil eventualele probleme apărute, departamentul dispune de întreaga gamă de piese de schimb şi subansamble necesare. Personalului tehnic intervine ca răspuns la o sesizare adresată telefonic sau ca urmare a unui contract de service.

Pe viitor, ne propunem sa atingem cele mai inalte standarde si sa ramanem aproape de clientii nostri. 

General Manager